Ansiktsbehandling med Maria Åkerbergs produkter

Maria Åkerberg är ett ekologiskt hudvårdsmärke som innehåller helt naturliga produkter med 100% ekologiskt innehåll.
Det började med att Maria Åkerberg ville öppna en egen hudvårdssalong; dessvärre hittade hon inga produkter som var tillräckligt bra utan det visade sig att alla hudvårdsserier innehöll mineraloljor och syntetiska ingredienser. Därför bestämde sig Maria Åkerberg för att ta fram egna produkter, produkter som var helt naturliga och där hon visste vad hon använde på sina kunders hud. Dessa produkter har nu blivit en hel serie.
Vetskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö är grunden och drivkraften bakom DERMANORD, företaget som producerar Maria Åkerberg. Målet är helt naturliga produkter med 100% ekologiskt innehåll. DERMANORD´s affärsidé har sedan starten varit att med fullständiga innehållsdeklarationer tillverka så naturliga hudvårdsprodukter som möjligt. I själva affärsidén ingår även att göra konsumenterna mer kritiska genom ökad kunskap.
Produkterna tillverkas i Sverige av ekologiska råvaror och förpackas i återvinningsbart material som även dessa tillverkas så lokalt som möjligt. Inga djurförsök förekommer och inga animaliska ingredienser används. Produktutvecklingen fortsätter i takt med den senaste forskningen.

Ansiktsbehandling LYX
Rengöring, peeling, mask, serum, dagkräm, ögonkräm, forming bryn&färg. Passar alla hudtyper även känslig.

Ansiktsbehandling FIN
En intensivbehandling med 30% ren C-vitamin. En riktig energikick för trött hy samt förebygger hudens åldrande, förbättrar spänst och lyster samt en blekande effekt på pigmenteringar.
Rengöring, peeling, C-vitamin serum, mask, ögonkräm, dagkräm

Ansiktsbehandlig med massage
Rengöring, peeling, morotsolja, mask, ögonkärm, dagkräm