Välkommen till Scharins Skönhetsskola
Jag erbjuder dig spännande och moderna utbildningar.Jagär en mycket erfaren lärare och jag har i över 4 år levererat kvalificerad kompetens till arbetslivet. Genom ett nära samarbete med utvecklade experter inom skönhetsbranschen ser jag till att alla mina samlade erfarenheter blir dina nya kunskaper.

Jag utbildar inom Diamantslipning,  Microneedling, Ansiktsbehandling, Regndroppsmassage och  Vaxning. Utbildningarna passar dig som brinner för skönhet och vill starta eget, eller för dig som redan jobbar inom denna branch och vill utveckla dina kunskaper. Vi förverkligar dina drömmar och utbildar dig till detta fantastiska yrke! 
Läs mer om mina utbildningar, priser och kursdatum nedan, och kontakta oss för mer information.

Diamantslipningskurs+maskin och hudvårdsprodukter 9000kr
Naturkostmetisk ansiktsbehandling och hudvårdsprodukter 2900kr
Microneedling+ penna inkl produkter 11500kr
Ansiktsvaxning inkl färg och form bryn 2900kr
Permanent fransböjning 3500kr
Aromamassage 3500kr
Regndroppsterapuet 3500 (+eteriska oljor 5000kr)
 

 

Intresseanmälan?
Anmälan: skicka bara ett sms eller ett pm på facebook

Diplom: Utbildningen berättigar till svenskt och internationellt diplom. Ett diplom får du efter godkänd utbildning.

Betalning: När man bokat betalas kursen
Detta betalas in på swish nr 1232239226
Kvittot får man vid utbildningstillfället

Avanmälan, avbokning och ångerrätt:
Enligt distans- och hemförsäljningslagen, 2005:59, så har man full ångerrätt, det vill säga rätt att återfå hela den avgift som man har betalat inklusive anmälnings- och administrationsavgiften, i 14 dagar från den dag man gör sin anmälan. Vill man avboka sin anmälan, så skall det göras med via fliken kontakt och skriv meddelande. Vid avbokning/ ånger så ange det datum utbildningen startar samt dina personuppgifter. Om man redan har hunnit betalt in avgiften så meddelar man även vilket eller vilka datum som betalningen är gjord och till vilket bankkonto och bank som återbetalningen skall göras till.

Om man avbokar en kurs eller en utbildning när tiden för ångerrätten löpt ut, men mer än en månad innan kursstart så återbetalar vi allt utom anmälnings- och administrationsavgiften. Om man avbokar en kurs eller en utbildning senare än en månad innan kursstart, men innan kursstart så är man skyldig att betala hela kursavgiften, men vi kan ändå återbetala allt utom anmälnings- och administrationsavgiften mot uppvisande av läkarintyg.